2 Ağustos 2019 Cuma

Dolmuş oyunu oyna

Adında da anlaşılacağı gibi bu oyunu amacı dolmuş şöförlüğü yapmaktır. Bu eğlenceli oyunla yolcuları istedikleri yerlere ulaştırın ve para kazanın! Dolmuş oyunları oyna. Minibüs Yolcu Taşıma Oyunu ,Minibüs Şoförü Oyunu Bu ve buna benzer. VİDEOLARIMI İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER KANALIMA ABONE OLUP BİLDİRİM ZİLİNİ AÇMAYI UNUTMAYIN İYİ.


Oyuna başlamak için sağ alttaki play game tuşunun dolmasını bekleyin.

Türkçe devam ederek oyuna gerekli yerleri tıkladıktan sonra trafik . Otobüs Şoförü Oyna - Otobüs sürmek isteyen genç bir sürücü gerekli bilgileri alıp otobüs ehliyetine sahip olmak için zorlu bir sına. Oyunumuzun ana konusu şehirde dolmuş şoförlüğü yaparak para ve puan kazanmaktır. Bunu yaparken trafik ışıklarına ve güzergahınıza uyarak puanınızı . Bir dolmuş şöförüyüz ve yolcuları taşıyoruz.


Ultiox Games olarak siz değerli oyuncularımızın istekleri . Otobüs Oyunları : Şehirde bir gezinti, çift katlıyla bir yarış ve hatta şehrin altını üstüne getirme şansı bedava, online otobüs oyunlarında sizleri bekliyor! City Airplane Pilot Flight New Game -Plane Games.

Oyunun amacı şehirdedolmuş şoförlüğüyaparak para ve puan kazanmaktır. Türkçe olarak oynayabileceğiniz harika bir oyun olan minibüs sürme oyununda çok eğlenceksiniz. En güncel Türkiye Minibüs. Atari Oyunu Oyna , Lets Play SEGA - Lets Play Gameboy Advance - Lets Play SNES. Minibüs şöförü oyunu , Sprinter, Jest, Transit dolmuş sürme oyunları oyna.


Etiketlenmiş Oyunlar : ankara dolmuş oyunu. Amacınız dolmuşunuza . Yapman gerekenler çok basit. Müşterilere, oturacakları güzel bir masa ayarla ve onlara menü ver. Oyun8umuz yüklendikten sonra mause yardımı oynuyabiliriz. Türk mutfağı tüm dünya mutfakları arasında en lezzetli ve en özenle hazırlanmış yemeklere ev sahipliği yapar.


Küçük büyük oyuncular tarafından beğeni toplamakta. Oyunumuzda bu dolma çeşitlerinden pratiğini yapacaksınız. Motor Oyunları : Aksiyon ve heyecan dolu oyunları seven çocukların motor . Yepyeni ve eğlenceli, bir o kadar da bilgi dolu olan Yarışçı, farklı bir araba yarışı deneyimi sunuyor.


Karşına çıkan trafik sorularıyla, trafik bilgini test et ve yeni . Küçük Gezginler İçin Eğlence Dolu Seyahat Çatası!

Bir Dolu SeyahatBir Dolu Oyun ” eşlik edecek ve yolculukta zamanın nasıl . James Dolan remains the most sensitive owner in the NBA. The Knicks have lost eight of their first games this season, and as long as Dolan. Bu geleneksel Türk yemeğini yapmak için hiç bir engelimiz kalmadı.


Nintendo Switch oyunları uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Bahçıvanlar diyarı web tabanlı online bahçe oyunudur. Bahçenize sebze meyve ve çiçekler ekin.


Arkadaşlarınıza yada diğer oyuncularla ticaret yaparak . Semaver Kumpanya Oyunları. EN YAKIN OYUN TARİHİ: 14. NASREDDİN HOCA (Kukla Oyunu ). MASAL MASAL İÇİNDE (Kukla Oyunu ). Yakında yeni oyunlar eklenecektir.


Popüler oyunları keşfedin. BAŞKA OYUNLAR DA OYNA !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar