8 Ağustos 2019 Perşembe

Telefondan yasak sitelere giriş

Kumar, warez, adult içerikli ve kullanılması sakıncalı olan yasaklı sitelere giriş yapmamanız hem kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak hem . Sonrasında erişime engelli veya yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz! Herhangi bir limit veya . Erişim engeline takılmadan sorunsuz bir şekilde yasaklı sitelere giriş nasıl yapılır ? Akıllı telefonlarda bu tür ayarları elle.

DNS ayarlarına yapılacak olan müdahaleyle söz konusu yasaklı sitelere giriş yapılabilir. Baş döndürücü bir hızla gelişen mobil teknoloji ve mobil cihazlar . Aşağıdaki tablodan DNS. Hem play store da hemde appstore de yer alıyor uygulama. Telefondan yasaklı sitelere giriş için çok basit bir uygulama var.


Biliyorsunuz ki yasağı devam ediyor. Ama bu yasak bilgisayarda pek rahatsız edici hale gelmiyor. VPN kullanarak ve DNS .

Yasaklı Sitelere Nasıl Girilir. Playa gir yasakli sitelere giriş yaz ilk bastakini indr. Puffin tarayıcısını indirerek kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.


Etiket: telefondan yasaklı sitelere giriş. Telefon ya da bilgisayarınızdan kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Okul, devlet daireleri veya çeşitli yerlerden yasaklı sitelere nasıl girilir sorusunu yanıtladığımız içeriği görmek için tıklayın. Arkadaslar telefonla okulun agına baglanıyorum ama facebook gibi sitelere girmiyor yokmu bunun bir yolu.


Sadece Türkiye değil, birçok ülke internete kısıtlamalar getirerek, erişimi kısıtlanan, yasaklı sitelere girişler tamamiyle kaldırdı. Proxy siteleri yani vekil sunucular yardımıyla yasaklı sitelere giriş çoğu . Opera Vpn ile bilgisayardan yasaklı sitelere giriş. Bu yöntemle erişimi engellenmiş başka sitelere de girmek mümkündür. ANDROİD CEP TELEFONLARDAN GİRİŞ.


Listemizde ücretsiz vpn hizmetleri ve ücretli vpn hizmetleri yer almaktadır. Pek çoğumuz internette gezmek için telefonlarımızı kullanırız. Android kullanıcıları bağlı . Son zamanlarda ülkemizde yasaklanan web site sayısı giderek artış göstermektedir.

Tüm sitelerin ayarlarını değiştirme. Adres çubuğunun sağında Diğer Diğer ve . Bunlardan en büyüğü geçtiğimiz aylarda yasaklanan Twitter ile yaşandı. Böylece internette anonim sörf yapmanı sağlar. Pad ve akıllı telefonlar ile (3G ve Wifi üzerinden) giriş yapabilmek için . Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere ülkemizden ve twitter başta olmak üzere çoğu siteye erişim engelli. Bu engeller ve yasakları.


PHONE DNS DEĞİŞTİRME PROGRAMI YASAKLI SİTELERE GİRİŞ. Ayarları son derece basittir. Cep telefonlarınızdanda yasaklı sitelere girebilirsiniz. Size resimli olarak açıklayacağım.


Eğer yasaklı sitelere erişim için DNS değiştirmek istiyorsanız, DNS değiştirme çözümü artık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar