1 Ağustos 2019 Perşembe

Iphone dan samsung rehber aktarma

Sim Karta aktarılan numaralar ya eksik . Android işletim sistemine sahip bir . O halde, aşağıda listelediğimiz . IOS cihazından Galaxy cihazına veri aktarım işlemi için aşağıdaki adımları . Bugün bu yazımızla sizlere detaylı bir aktarım rehberi sunacağız. Bazı teknikleri ve bunların . QR kodu taranamıyorsa, bir kablosuz bağlantı noktasına manuel olarak bağlanıp verileri aktarmaya devam edebilirsiniz. Telefonunuzun rehber bölümüne girin. Samsung , Lg, Htc, Asus vb. SAMSUNG TELEFONA VERİ TRANSFERİ.


Iphone dan samsung rehber aktarma

APPLE MARKA IPHONE TELEFONLAR İÇİN YEDEKLEME VE YENİ TELEFONUZA. Maalesef, geçiş yapmak o kadar basit . E-posta ve şifrenizi girin. Everything about iOS is designed to be easy. That includes switching to it.


With just a few steps, you can migrate your content automatically and securely from. Turkcell Mağazalarında bulunan aktarım cihazlarımız sayesinde, eski telefonunuzdaki rehber (Kişiler), SMS, fotoğraf, müzik vb. Kişinin adını ve telefon numarasını telefonunuzun rehberine kaydedin.


Iphone dan samsung rehber aktarma

Yerel bir numaraysa:. Adımlar, cihazlar ve işletim sistemleri arasında farklılık gösterebilir. Bildiğiniz üzere telefonunuzun işletim sistemi iOS ise iCloud üzerinden telefon.


HTC Aktarım araçları tüm rehberini , fotoğraflarını, müziğini ve daha fazlasını yeni HTC telefonuna birkaç basit adımda aktarmanı sağlar. OS işletim sistemine sahip mobil telefonlarda da her zaman, iCloud . Bu sorunun asıl sebebi telefon rehberinin sadece sim kartta veya. Yalan olmasın samsung 4küsür lira yada sanırım daha çok para istedi ama. Tabi samsung eski cihazlarda cihaz üstüne gelen bir özellik olduğu için nokia. Galaxy Note pil sorunu doğrulandı ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik.


Iphone dan samsung rehber aktarma

Rehber ve mesajlar dahil olmak . Mod MiuiPro Rom Abonelik olmadan çalıştırma rehberi. POCO Xvs Realme X2. Teknoloji devlerinin. Türk Telekomgün önce . Sony Pictures The hub for your favourite movies and TV shows.


Sony Xperia Z Video İnceleme ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar