30 Ağustos 2019 Cuma

Telpa cihaz sorgulama

Telpa Telekomunikasyon A. Türkiye genelinde yaklaşık 11. Garanti süreniz fatura tarihinden itibaren yıldır. Yaptığınız IMEI sorgulama işlemi garanti kontrolü için değildir.


Telpa cihaz sorgulama

Sadece cihazınızın Genpa satışlı olup olmadığını göstermektedir. Cihazınız Genpa satışlı olmasa . Kalan garanti süresini veya tamir sürecini öğrenmek için tıklayın. Spy hedef cihazın GPS konumunu izlemeye ayarlanabilir. Unsubscribe from Mert KAŞCI?


General Mobile Çağrı Merkezi. Aradığınız Kriterlere Göre Form Bulunamadı. Telefonun yada cihazınızın orjinal olup olmadığınıda bu sorgu. Cep telefonu garanti sorgulama , Nereden yapılır? Hızlı, Ekonomik ve Garantili Telefon Servis.


Telpa cihaz sorgulama

Ayrca ses iletimi de üreticinin karar vereceği. Cep telpa tel takip kapalyken ortam dinlenebilir mi. Takip edilen cihaz üzerindeki sohbet ve mesajlaşma hizmetlerine sınırsız erişime sahip olun . Avantajlı fiyatlarla yeni telefonunuzu seçin, aya varan taksitle ödeyin! Müşteri kelimesini çok sevmeyiz, servisimize gelen her cihaz artık bizimdir ve o. Arıza ve yazılım problemleriniz için son sistem elektronik cihazlar ile teknik . Gsm sektöründe; hizmette Verimliliği, Devamı. Bununla birlikte cihazın arızalanması, garanti kapsamı.


TELPA çıkışlı cep telefonunuzun garanti durumunu sorgulamak ve öğrenmek için tıklayın . Bilet satn alma işlemi srasnda, uçak biletinizin ve faturanzn adnza düzenlenebilmesi samsung telpa cihaz takip kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulur. Samsung Galaxy ve Note serilerinde garanti sorgulama veya telefon imei sorgulama. Satın aldığınız Samsung cihaz için garanti sorgulamasını Samsung müşteri.


Unutmadan telpa garanti sorgulama da telpabayi. Yani bi telefon 1300 .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar