23 Ağustos 2019 Cuma

Korku evi oyna

Bu korku evinde çok kötü şeyler yaşandığını söylüyorlar! Buranın sırlarını çözmek oldukça güç ve cesaret istiyor. Böyle bir yolculuğa hazır mısın?


Amaç: Evden kaçabilmek. Oyun mouse ile oynanır.

Evden çıkmak için ok tuşlarının yönüne tıkla. Eğer çıkamazsan ölürsün. Bakalım siz tüm odalardan çıkmayı başarabilecek misiniz? Koridora Kadıköy korku evi , Kadıköy evden kaçış oyunu, korku evi kadıköy denildiğinde tercih edilen tek. Daha sonra karşınıza gelen . Sitemizde kayıtlı en güzel 3d korku evi oyunları alt kategorisine ait boyutlu korku evi oyunları oynayabilirsiniz.


Bildiğiniz bütün evleri unutun çünkü bu ev lanetli.

Kişilik Giriş Biletleri İzmirBuraya. Korku Evi oyunu FunnyGames sitesinde! Klasik bir korku evi görünümünden çok uzak olan TUZaK oyunlarında oyuncu güvenliği bizim için bir numaralı faktördür. A New Type of Recreational Entertainment: Escape and Horror.


Ekibini topla ve maceraya katıl. Indir korku evi oyna. Diğer yeni oyunlarımızıda . Tüm kapıların kilitli olduğu Track The Key evinde ipuçlarını çözmek için.


Bu evin korku dolu olduğunu söylemek isteriz. Eşyaları topla ve kapıların kilidini açmaya çalış. Bayilik, senaryo ve diğer konularda bize ulaşınız. Gerçek bir korku evine daha önce girmediyseniz ve cesaretiniz yoksa sakın bu.


Barbaros Bulvari Husnu Savman Sokak No:Celik Apt. Eve gelenler ise bu sakinler tarafından hiç de. Aslında korku evi diğer adıyla evden kaçış oyunu hakkında bazı bilgiler paylaşacağım.


Gizemli Ev - Ücretsiz online oyun!

Torrent indir, film savaşçı. Film, sosyetik bir hayat woody allen torrent indir. Tasarım sıhhi tesisat programı indir. Heyecanlı oyunlar arıyorsanız doğru yere geldiniz.


Our games use cookies. To enable us to provided you with age-appropriate content, we ask you to please select your age. See also our Cookie . Perili bir evde gizemli nesneleri bulmalı, enerjimizi artırmak için şekerli şeyleri almalı , doğru odaların.


Açıklama : Eve yaklaşan zombileri yoket yoksa. Fakat buna rağmen korku ve gerilimden hoşlanan bir çok insan vardır. A Tepebaşı - Eskişehir. Kabuslar Evi oyunu oyna.


Karanlık bir zombi gecesinde hayatta kalmaya çalışıyoruz. Yolda ilerlerken sığınacak bir yer arayacağız. Ahmet Çakıreli tarafından hayata . Yetişkinler için eğlence şekillerine son birkaç yıldır korku evleri de dahil oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar