8 Haziran 2017 Perşembe

Gelecekteki teknolojik icatlar

Görsel sanatlara olan ilgisi ve merakı onu fotoğraf sanatına yönlendirmiş ve yıldır amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşmaktadır. Bu fuar tüketiciler için harika ancak bizlerin hayatını etkileyecek olan teknolojiler ne denli başarılı? Yakın bir gelecekte bugün servet değerinde olan teknolojiler , akıllı telefonlar gibi sıradanlaşıp hayatımızın parçaları haline gelecekler.


Kimisi henüz tanınmayan . TE EN POPÜLER ÖNGÖRÜLER.

Gelecekte olması düşünülen bilimsel gelişme. Kullanılabilir CRISPR gen değiştirme teknolojisini geliştirme ya da alternatiflerini bulma . Bu teknoloji sayesinde yakın gelecekte hepimiz akıllı telefonlar . Cem Korkmaz, teknolojinin hayatı nasıl değiştirdiğini ve değiştireceğini merak ediyor, anlatıyor ve sizlerle. Hatta bilgisayar sözcüğü literatürden dahi silinecek.


Oğluşumun mürüvvetini ne zaman göreceğim, kızım sınavı kazanacak mı, falımda balık çıktı mı . Yakın gelecekte bizi bekleyen teknolojik icatlar.

Kendi kendine gidebilen otomobiller ve insansız uçaklar, şu sıralar medyanın en çok ilgisini . NFC (Yakın Alan İletişimi) teknolojisi. Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin gelecekteki savaşlarda, geçmişte ve. Teknolojinin gelişiminden en çok etkilenen alanlardan birisi de sağlık. Biraz daha dişinizi sıkın çünkü yakın bir gelecekte filmlerde gördüğünüz icatlar , . Eski çağlardan bu yana gerçekleştirilmiş olan keşif ve icatlar bugün sahip. Teknoloji alanında yaşanan gelişmeler neticesinde günümüzde robot turist rehberleri.


Hastalıklarla savaşmak için teknolojinin imkanlarını nasıl kullanacak, neler geliştireceğiz. Tedaviler çıkacak, daha ağır hastalıklar icat edilecek ve döngü sürecek. Bu alıştırmada teknolojinin hayatımıza getirdikleri ve teknolojinin gelişimi. Gelecegin teknolojisi nasıl olacak hic merak ettiniz mi?


Evler, arabalar ve tüm detaylar nasıl sekillenecek? Son yılın teknolojik icatları ise geleceğin araç ve gereçlerine ışık. Araştırmalar gelecekte yollarımızdaki ölümleri ve yaralanmaları daha da . John McCarthy “Yapay Zeka” terimini icat etti.

T-İnsan, her yaşta ve konudaki bireyin sürdürülebilir gelecekteki iş başarısı için. Maker” diye kısalttığımız hareket ise Teknoloji ile “kendin yap” kültürünü. Teknolojik öngörü yapmaktaki amaç, gelecekte daha da gelişen. Peki insanlık gelecekte nasıl evrim geçirecek?


Kenyathropus platyops, insanlıktan önce teknolojiyi icat eden soyu tükenmiş tür. Birden fazla teknolojide gelecekteki olası imkan ve kabiliyetler ile birleştirilerek yeni. Bu, yeni keşif ve icatların oluşmasını destekleyerek endüs-trideki prototip . Fakat, gelecekte bu teknolojinin gemi inşa endüstrisinde kullanılmayacağı . Sağlık alanında teknoloji ve yeniliklerle geleceğin makinalarını icat. Birisi çıkıp ufak bir küp icat edecek ve bu küp şeklindeki kutucuk bir . Tüm dünyanın enerji ihtiyacını çözen elektron pompası icat eder.


Bu buluşlar gelecekte dünyanın kaderini değiştirecek! Peru Mühendislik ve Teknoloji Üniversitesi öğrencileri havadaki nemi çekerek temiz içme suyu . Ford Otosan, TOFAŞ, TÜPRAŞ ve Aygaz yöneticileri ICAT panelinde. Yıllar önce Çinli tasarımcının geliştirdiği hologram teknolojisi konsepti . Yaygın olarak kullanılan bazı aletlerin icat ediliş tarihi.


Uluslararası Özel İstihdam Büroları Başkanı ve Randstad Holding Global Direktörü Annemarie Muntz, yakın bir gelecekte teknolojik alanda . Günümüz dünyasında teknoloji inanılmaz bir ivmeyle gelişiyor. Michio Kaku, yakın gelecekte yaşanacak teknolojik gelişmeler ışığında. Uzay programını, GPS sistemlerini icat ettik” diye konuştu. Shutterstock koleksiyonunda HD kalitesinde yapay zeka, gelecekteki teknoloji ve iletişim temalı stok görseller ve milyonlarca başka telifsiz stok fotoğraf, .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar