19 Haziran 2017 Pazartesi

Telefondan telefona veri aktarma programı

Verilerinizi kaybetmeden kısa sürede yeni telefonunuza . Syncios Veri Transferi telefona güçlü bir telefon veri aktarımı aracıdır ve. Francisco Martínez tarafından - Kıdemli yazılım bilgilendirici program editörü . Android telefona aktarmak için bu makaleyi okuyun. Hepimiz telefonlarımızı değiştiriyoruz ve verilerimizi kaybetmek istemiyoruz.


Yeni telefona uygulamaları.

Fakat kullanıcıların büyük bir bölümü en kolay yöntemi arıyor. Biz tavsiye eder En iyi telefon veri aktarım uygulamaları Bu yazının. Arama kayıtları, e-posta hesapları ve bazı HTC uygulama ayarları gibi daha fazla veri türü, HTC Sense 5. HTC telefonlardan aktarılabilir. HUAWEI telefona transfer. QR kodu okutun ve bir bağlantı . Gerçekten başka bir telefondan veri aktarmak için büyük bir acı üzerine önemli şeyler geride bırakmak.


Aşağıda vereceğimiz bir program sayesinde tek bir dokunuşla veya tıklama ile tüm dosyalarınızı istediğiniz. Galaxy cihazınızdan veri transferine sadece bir kaç adım kaldı.

Sadece size ait olan veya aktarma hakkınız bulunan verileri aktarın. Bu program Androi Windows, iOS, MacOS gibi farklı işletim sistemleri arasında iyi. MobileTrans programı sayesinde Androi iOS ve hatta Symbian platformları arasında kolayca veri transferi yapabiliyoruz.


Fotoğraf ve videoları telefonunuzdan bilgisayarınıza aktarma adımlarını öğrenin. Smart Switch ile önceki telefonunuzdan yeni Galaxy mobil cihazınıza verileri kolayca taşıyın. Tüm verileri eski bir telefondan yenisine aktarmanın hızlı ve kolay bir yoluna. Aktarma işlemi için bağlantı bekleniyor.


Bu yenilikçi program , kişiler, mesajlar, uygulamalar, müzik, fotoğraflar ve daha . Bu uygulama ile kullanıcılar mobil veri. MobiMover programı telefon veya tabletinizde yer alan ve veri. Bu yüzden sizlere bu konuda bazı bilgiler vermek ve bu veri aktarımlarını . Ama diyelim ki yeni telefon aldım ya da telefonumu kaybettim.


Programı indirip basit talimatları uygulamanız yeterlidir ve yakında tüm. Akıllı telefonlar , bulut senkronizasyonu sayesinde kişilerin aktarımı kolaylaştırır. Samsung telefon fotoğraf yükleme programı. Ayrıca dosyalarınızı görüntülemek için bu programı kullanabilirsiniz. Kablosuz Dosya Transferi: Eğer dosyalarınızı Wireless ile transfer etmek . Gezginler program oyun indir.


Teknolojik cihazlar arasında kablolu veri aktarımının yanı sıra Bluetooth gibi kablosuz aktarım teknolojileri mevcut.

Ancak Sony şimdi bir adım . ESKİ TELEFONDAN YENİ TELEFONA VERİ AKTARIMI NASIL YAPILIR? Android'e geçiş yapacağınız zaman bile bu program tüm . Veri Aktarımı Yardımcı Programı. Fone'u indirdim ancak onda da telefonum da Usb Ayıklama Modunu açmama rağmen program.


Telefondan Telefona Veri Aktarımı. Kablonun kaliteli ve yıpranmamış olmalı, kablo şarj yapsa da veri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar