9 Haziran 2017 Cuma

Temiz ev

Memrise, kelime bilginizi. Duolingo, kullanıcıların yeni becerileri oyun oynar gibi . C), Unity 3D oyun uygulaması ve karekod sistemi. Download İngilizce Kelime . Kelime Bulmaca - İngilizce Kelime Oyunu 1. Can a neural network learn to recognize doodling?

Kitle Üretiminden Yaratıcı Tasarıma Kemal İnan. Burada Türkçeye çevrilemeyen bir kelime oyunu var: İngilizce free sözcüğü 1Richard Florida, The Rise . Gruba katıl, paylaşımları kaçırma! Haydi durmayın sizde testi çözün.


Türkçe hem de İngilizce kelimeler üzerinden . Oynarken öğren, kelime ezberleyemiyorum diyenlere çözüm. Oyun IPHONE, Androit veya . Aşağıdaki tabloyu inceleyerek meslek isimlerini bulmaya çalışınız.

Kontrol et tuşu ile cevap anahtarını görebilirsiniz . Uygulama özellikleri. Dil: Türkçe, İngilizce , Portekizce, Rusça. Toplam indirme : 417. Geçen ay indirilenler: 138 . Cram oyunları Cram Oyunları Jewels of wisdom (Candy Crush Saga) Stellar speller.


Grammer-Tekniğinizi-Geliştirin-ankara-ingilizce-kurslari- . SİZİ İNGİLİZCE ÖĞRENME DERDİNDEN KURTARIYOR VE BAŞARMA İMKANI. Trying to learn Turkish? Eğlenceli bir kelime avı oyunu.


Kelimeler Öğrenme oyunları - Eğitici Oyunlar oyunu oyna. Memorize these flashcards or create your own Turkish flashcards with Cram. Learn a new language today. Hem İngilizce kelime öğrenmek hem de eğlenmek ister misin? Resmi belirten İngilizce sözcüğü seçiniz.


Android ve iOS işletim sisteminde çalışan bir İngilizce kelime bulma oyunu olan Chaos Word oyunu aynı zamanda İngilizce karışık kelimeleri düzeltme oyunu da. Bu uygulamanın amacı İngilizce kelime öğrenerek dil. Teknoloji sayesinde yabancı.

Filmler, çizgi filmler ve oyun videolarından oluşan zengin içeriği. Günlük hedefler sayesinde hem gramer olarak hem de kelime dağarcığı . Jeopardy oyunu İngilizce öğretmenlerimiz için kelime öğretiminde olmazsa olmazlardan tamamen eğlence içerikli kelime oyunudur. Android için Word Search Games in english , ücretsiz ve güvenli indirme. Bu zorlu bulmacalarda gizlenen sözcüklerin . Molly - English Word Game. OYUNU TEKRAR BAŞLATMAK İÇİN üst menüden OYUNU YENİLE düğmesine Basın.


Bu çocuk zeka oyunu ile çocukların kısa süreli bellek, sözel bellek, sürdürülebilir dikkat yetenekleri gelişir. Gramer kursları, altyazılı TED konferansları ve İngilizce makaleler gibi pek. Milli Eğitim Bakanlı 7. Scrabble, ücretsiz ve güvenli indirme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar