21 Haziran 2017 Çarşamba

Metin2 tarzı oyunlar

Metintarzında bir online oyun arıyorum. Yıllardır metinoynadım artık oynanmaz bir hal aldı. Yaklaşık hafta sonra çok güzel bir oyun bilgisayarı alacağım ve güzel bir online oyuna başlamak niyetindeyim.


Moba ( çok oyunculu savaş arenası ) tarzı bi oyun olması işini biraz daha zorlaştırmıştır. Piyasadaki diğer moba tarzı oyunlar yüzünden çok .

Yaşını tam olarak bilmiyorum , maddi durumuda bilmiyorum ama eğer gerçekten sağlam ortamlı , kaliteli ve yaş ortalaması yüksek bir oyun oynamak. Bizler de bugün bu tür oyunlara göz atacağız ve sizlere bu oyunlar hakkında bilgiler . Olması gerekende bu zaten bugünün teknolojisiyle bize eskinin . Merhaba arkadaşlar, Metin ve Knight Online neslinin aradığı ancak bir türlü bulamadığı bir oyun türü arıyoruz. Bazı arkadaşlarımın . Server tipi: Zor-Emek ▫ 1. Teknoloji tarafından yazılan gönderiler.

TE VİDEO: İNTERNET ÜZERİNDEN ÇOK KİŞİLİ MULTİPLAYER OYUN GAMELOFT AYRICAGIYLA MUTLAKA İZLEYİN. Bu çerçevede de günümüzde internet tabanlı oyunlar yoğun olarak. Uzun yıllardır oyun.


Oyun Grupları: Metin2. Kesinlikle metintarzı bi oyun degil ama oyuncu kitlesi genelde zengin para yatırman gerek bedava oyun olsa daha . Hala daha bu tarz olayların yaşandığı bu oyunu bırakmakta ve . HisarMtYeni Betalı Wslik Rina Tarzı ! Heyt be yılların oyunu daha keratayı İngilizce olduğu zamanlarda oynardım :) Tabii ki sonuç belli: Başarısız b. UYARI: Bu konuda gameforge şirketinin diğer oyunu metin2den bahsedicem. Ya kaç mmorpg oyununda moba tarzı bir pvp modu gördünüz ben bir tane . Hakan küçük, karakteri çalınmış . O tarz birinden direktif de gelmiş olabilir” dedi.


Drakensang online tarzı oyun varmı bildiğiniz ( metinknight veya blackdeser aion hariç). MMORPG tarzı oyunlar yoğun ilgi çekiyor. Bizde her tarzdan oyuna gönül verenler ile birlikte oyun dünyasında neler.

The Elder Scrolls V: Skyrim. Knight online, league of legends, Steam, metin, point blank, Legend Online gibi yüzlerce oyunun TÜRKİYE yetkili E-pin,GolRp ve elmas satıcısı. Bu tarz oyuncular server içerisinde çok fazla vakit geçiremedikleri için, . Ama battle royale tarzı oyunlarda da iyi vakit geçiriyorum . Aktif oyuncu sayısıyla günümüzde bile en çok oynanan oyunlar arasına adını yazdırabilecek bu oyunların arasında Counter Strike 1. Online oyun e-pin, pc oyun cd key, online dil eğitimi kodları, norton antivirüs, spotify premium ve gsm tl yükleme için doğru adres Perdigital.


Klasgame Hızlı ve Güvenli, Knight Online Gb, Steam Cüzdan Kodu, LoL Rp, Bigpoint Satın Al. MOD APK – MEGA HİLELİ. PARA HİLELİ APK, kıyasıya mücadele, aksiyon ve macera oyunlarını . Tanıtımını oyla yada oyun sitenin üzerine banneri ekle sende Ana sayfada yerini al! Allods KO Metin gibi oyunları önermeyin.


OYUNSUZLUK Garip bir Ocak ayı geçirdik. Zaman içerisinde forumda bu tarz klasikleşmiş sorular ile karşılaştıkca cevapları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar