29 Haziran 2017 Perşembe

Her yöne 500 dk

Her yöne 500 dk

Aylık 500DK paketi hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Size Özel Avantajlı Teklifler Kampanyası kapsamında sunulan Özel İkili 5DK. Her Yöne 5dk paketi. Konuştuğunca İnternet Small. GB İNTERNETTE NELER VAR?


DK ‎: ‎YURT İÇİ HER YÖNEVE TÜRKİYE C. Vodafone Abonelerine Gizli Tarifeler ve Geçiş Kodları. Turkcell BİP uygulaması sayesinde birçok avantajlar sunarken, bunlardan bir tanesi de haftalık her yöne 5dakika konuşma paketi olarak karşımıza çıkıyor. Komple Paket Heryöne 5Dk. Sanal Santral ile fırsatı kaçırma!


TL, Uçuran Gb yükle. Avea BAL 50 GÜN BOYUNCA KULLANABİLECEĞİNİZ 500DK. Günümüzde tüm GSM operatörleri ile rahat rahat iletişim kurabilmek için bir her yöne konuşma paketi almak şart. Avea woops tarifesini kullanıyorum ayda 5dk var içinde bana yetiyor kimseyi aramıyorum zaten en fazla 1dk kullanıyorum annem akrabaları. Turkcell Bip uygulaması ile beraber haftalık her yöne 5DK konuşma paketi . Mobil Paket İçeriği, Tarife Fiyatı, Kampanya Fiyatı, Ev İnterneti Paket İçeriği, Tarife Fiyatı, Kampanya Fiyatı.


Her yöne 500 dk

SOHBET PAKETLERİNDE SADECE KONUŞMA VARDIR. Aveaya gelen gençlere her şey dahil yıkılan paket ! Aldığınız dakikaları, tüm operatörlere . Sadece TL ye, HERYÖNE 5. Saçma Güzel Paketi: . Gün Aktivasyon Süresini . TL karşılığında bu paketle sizlere yurt içi her. Ses - TLYE 5DK. Turkcell bip uygulaması ile beraber haftalık her yöne 5DK konuşma paketi yalnızca 5sarı kutu puanı bu 5dakika ile sevdikleriniz ile doya doya . Türkcell Minik Paket.


Yıllık abonelik yaptığınız taktirde ise yine aynı ücrete tam 5dk her yö. SMS, 5MB internete sahip olursunuz. Bu üç araç aynı anda aynı yerden aynı yöne hareket ettikten kaç dk.


Her yöne 500 dk

Dakikadaki hızları 5. Sonra yine aynı noktada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar